Musik

Min musik karriere startede jeg sammen med min storebror i en ganske tidlig alder. Bjarke skulle spille guitar mens jeg skulle spille bas. Det gik ikke særligt godt, og vi nåede kun at spille et par gange før det gik i sig selv igen. Først da jeg var omkring 10 år begyndte jeg for alvor at spille guitar. Ikke at jeg startede i en musikskole, men min far lærte mig D, A og G grebene, hvilket jo åbnede en verden af musik for mig. Til de første numre hørte "Fætter Mikkel gik..." etc. Senere kan jeg huske, at jeg spillede nogle Anne Linnet numre. I 7-8 klasse spillede jeg lidt med Mikkel Almholt - mest nogle Kim Larsen numre. Omkring samme tid tog min far mig med i sit band Dunlop, hvor jeg blev taget under vingen af Leo, hvilke i den grad fremmede min færdigheder på guitaren. Kort tid efter startede jeg ligeledes på Sæby musikskoles rytmiske sammenspilshold (Hold 2).

Her følger et cv over bands og mit musikliv...

Dunlop

d

Multi Usage

d

Shinbone Alley

Det hedgangne band Shinbone Alley startede i sin

CNN - CodeName Nina

CNN eksisterede fra 1997 til 1998. Se hjemmesiden: www.deltadata.dk/cnn.

Sweet Dreams

Sweet Dreams eksisterede for mit vedkommende fra 1998 til 1999, hvor jeg blev nødt til at stoppe p.g.a. sygdom i mine stakkels fingre. Den daværende besætningen kan ses på nedenstående billede: Rolf, Katrine, Jesper, Anne, Olav og Lasse. Se repetoiret fra maj 1999.

sd030699_s.jpg (7437 bytes)

Sweet Dreams fandt herefter en ny guitarist, Henning, der udover at spille rigtig fed guitar også spiller det fedeste banjo. På hjemmesiden for det nuværende Sweet Dreams kan du høre musikken og læse mere om ideen bag bandet.

Tonny Toplin

Tonny Toplin blev dannet af resterne. Se mere på www.toplin.dk.